Over Ons

welwaterfrank.jpg

Grondboren is vakmanschap

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan een schoner klimaat. Er worden allerlei maatregelingen getroffen door de regering om CO₂ uitstoot tot een minimum te beperken. Werken aan een schoner klimaat, kunt u ook zelf! Hoe energiezuiniger u bent, des te minder CO₂ uitstoot en hoe minder de lucht vervuild wordt.

Een aardwarmtesysteem is hier een perfect voorbeeld van. U gebruikt de warmte die in de bodem opgeslagen zit om uw huis en het tapwater te verwarmen. Met een aardwarmtesysteem kunt u op een duurzame en efficiënte manier woningen en gebouwen verwarmen én koelen.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een eigen waterput, om bijvoorbeeld uw tuin te besproeien, dit is  duurzamer dan het gebruik van kostbaar leidingwater. 

Na vele jaren ervaring, boormeester sinds 1992, in het maken van waterputten, grondboringen en het aanleggen van aardwarmtesystemen, is Frank Raaijmakers in 2005 gestart met een eigen bedrijf. Welwater is een klein bedrijf met korte lijnen, waarbij zo effectief mogelijk gewerkt wordt.

 

 

Welwater is een gecertificeerd bedrijf, met jaarlijkse controle:

VCA, SIKB, BRL 2100/protocol2101, BRL 11000, Vakmanschap Bodemenergie